topbar1

Companie

ZANESYS TECHNOLOGIES MD S.R.L., al carui brand este inoprint.ro,  este o societate cu capital romanesc cu sediul in Slatina, cu depozite si puncte de lucru in Bucuresti.

Povestea a început in 2013 , când doi tineri pasionați de tipar au decis să introducă pe piața de print din România un concept nou și anume acela că orice business, indiferent de mărimea lui, are nevoie de vizibilitate iar acest lucru înseamnă acces la ambalaje personalizate inovative și materiale publicitare creative, aliniate cu cele mai noi tendințe în domeniu.

Suntem tineri, pasionati de ceea ce facem, mentinem preturi mici, oferind in acelasi timp servicii de productie tipografica si o gama larga de produse ( de la ambalaje de hartie, la cutii de carton pentru food delivery pana la case de marcat).


  • Strada Preciziei, nr. 34 sector 6, BUCURESTI

  • +4 0742 78 54 75

  • contact@inoprint.ro

De Ce Sa Alegi
Produsele Inoprint

PROFESIONALISM

Pentru noi expertiza ocupă un loc aparte, pentru că știm ca este foarte important să oferim clienților cea mai bună soluție pentru produsul și afacerea lor la cel mai bun cost.

INOVAȚIE

Ne place să fim receptivi la solicitările clienților și încercam de fiecare data să gasim soluția potrivita pentru ei. Suntem tot timpul la curent cu noile tehnologii , insa ne place să inovăm continuu ,să găsim noi soluții acolo unde toti ceilalți văd doar un alt obstacol.

PROMPTITUDINE

Știm cât de importantă este analiza unei solicitări si de aceea răspundem mereu in cel mai scurt timp fie că este vorba de o soluție tehnica sau de livrarea unui produs.

SIMPLITATE

Ne place să facem lucrurile cât mai simplu și să nu le complicăm în mod inutil . Acționăm în cel mai eficient mod posibil.

Ce Spun Clientii