topbar1

Politica de Retur

Garantie de retur 30 de zile cu transport gratuit

Pentru ca vrem ca linistea ta sa fie completa , iti oferim posibilitatea returnarii produsului in termen de 30 de zile si beneficiezi de taxa de retur 0.

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

SC ZANESYS TECHNOLOGIES MD S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma SC ZANESYS TECHNOLOGIES MD S.R.L.,Strada Preciziei, nr. 34 sector 6, BUCUREȘTI Romania, cod postal 62204. Va rugam sa ne contactati inainte de expedierea coletului prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon +4 0742 78 54 75